Uw Fysio-Manueel Therapeut

Florentine Joosten 

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als fysio- manueel therapeut, personal trainer, docent en bewegingswetenschapper.

Opzoek naar verdere verdieping en inzichten in de vele aspecten van het menselijk bewegen, heb ik na mijn studie fysiotherapie de Master Bewegingswetenschappen (MSc) (richting Sport-Biofysisch) afgerond. 
Naast een gedegen kennis van zaken vind ik het ook erg belangrijk; kundig en bekwaam te zijn en te blijven in mijn vakgebied. In 2015 ben ik afgestudeerd als Master Manueel Therapeut (MSc) aan de SOMT.

Daarnaast vind ik het leuk om de wetenschappelijke onderzoeken en bevindingen op het gebied van sport, inspanningsfysiologie, trainingsmethoden en revalidatie te vertalen en toe te passen in de dagelijkse praktijk.                                                                                Zodat iedereen instaat is om volgens de laatste inzichten, verantwoord en effectief te kunnen sporten en revalideren op zijn of haar niveau.

Mijn enthousiasme en interesse in de inspanningsfysiologie, trainingsleer, sport, revalidatie, innovatie, bewegingsanalyse en prestatieverbetering; zorgen samen met mijn fysio- manueeltherapeutische basis voor een combinatie waarin ik mijn ei helemaal kwijt kan. En waarmee ik u optimaal kan helpen om uw doelen te bereiken.